Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Brød
Tilbage til resultater

Bananbrød

  • Tupperware Bananbrød

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 6 personer

300 g banan (ca. 3 bananer), skrællet

1 banan (til at pynte toppen af brødet)

125 g yoghurt (1,25 dl)

2 æg (medium størrelse)

50 g honning (1,25 dl)

4 spsk olie (± 60 ml)

250 g boghvedeflager (eller boghvedemel) (5,5 dl)

1 tsk bagepulver (± 5 ml)

½ tsk natron (± 2 ml)

125 g brun farin (2 dl)

20 g smør, blødgjort

2 tsk boghvedeflager (± 10 ml)

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

60 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 170°C.  
  2. Bland bananer, yoghurt, æg, honning og olie i ExtraChef med knivindsats.
  3. Rør boghvedemel, bagepulver, natron og brun farin sammen i Junior Røreskål 3 l.  
  4. Brug Dejskraber til at skrabe indholdet af Extra Chef over i Røreskålenog rør det sammen.  
  5. Smør UltraPro Cocotte 1,8 l med smør og drys 2 tsk boghvedeflager over.  
  6. Hæld dejen i UltraPro Cocotte.  
  7. Skræl den sidste banan og skær den i skiver. Læg skiverne ovenpå dejen. Læg låg på og bag i ovnen i 30 min. Fjern låget og bag i yderligere 20 til 30 min.  
  8. Lad brødet hvile i formen i 15 min. før du tager det ud. Lad det da afkøle helt inden du begynder at skære skiver. 

Top