Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert Kager
Tilbage til resultater

Klassisk chokoladekage

  • Tupperware Klassisk chokoladekage

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 6 personer
  • 125 g mørk chokolade
  • 125 g blødt smør
  • 1½ dl sukker
  • 3 æg
  • 3 dl mel
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • Glasur:
  • 200 g chokolade
  • 1 spsk mælk

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

15 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

Kage: Skær chokolade og smør i lige store stykker med U-series Kokkekniv og kom dem i MicroCook Rund 1,5 l. Læg låg på og smelt det i 2 minutter ved 600 Watt.

Tag det ud af mikroovnen og rør i det med Dejskraber, indtil konsistensen er jævn. Tilsæt sukker og herefter æg.

Bland mel, natron og bagepulver i Røreskål 4,5 l, og vend det i dejen lidt ad gangen, indtil konsistensen er jævn.

Bag kagen uden låg i 7-8 minutter ved 600 Watt. Prik i kagen for at se, om den er færdigbagt, tilbered om nødvendigt lidt mere i små intervaller.

Tag kagen ud af mikroovnen og lad den afkøle i 10 minutter, inden den tages ud af formen. Løsn den eventuelt langs kanten med Dejskraber og vend kagen ud på en tallerken.

Glasur: Vask og tør MicroCook Rund 1,5 l. Skær chokolade i lige store stykker med U-series Kokkekniv og læg det i MicroCook 1,5 l. Hæld mælk over, vend med Dejskraber og læg låg på. Tilbered i mikroovn i 2 ½ minut ved 600 Watt.

Når kagen er afkølet smøres chokoladeglasur på med Silikone Spatel.

Top