Forårstærte med squash
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 6 personer
1 rulle færdigkøbt butterdej
(350 – 400 g)
1 squash
3 forårsløg
1 kvist rosmarin
3 æg
3 spsk mælk
4 spsk cremefraiche 18 %
skal af ½ usprøjtet citron
1 spsk tørrede chiliflager
Salt og peber
Revet ost
Forberedelse
30 min.Tilberedning
35 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
1. Beklæd UltraPro Tærteform
med butterdej.
2. Skær squash i skiver på
FusionMaster Skive Rivejern og
læg dem oven på dejen.
3. Hak forårsløg og rosmarin
i Herb Chopper.
4. Kom det i Eazy Shaker 3,5 dl
sammen med de resterende
ingredienser, undtagen revet ost.
Luk låget og ryst. Hæld
blandingen over squash skiverne.
5. Drys med ost og bag tærten
ca. 35 min. på 200⁰C.