Tabouleh
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
400 g broccoli
400 g gulerødder
8 - 10 persille stængler
1 citron
3 tsk sennep
1 tsk honning
3 spsk olivenolie
salt og peber
100 g solsikkekerner
Forberedelse
10 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
1. Hak broccoli ad 2 omgange i
ExtraChef og kom det i en skål.
2. Hak gulerødderne ad 2
omgange og kom det i skålen.
Hak persille fint i ExtraChef og
kom det i skålen.
3. Pres citron i Eazy Shaker 3,5 dl
med Saftpresser fra Køkkensættet.
Tag Saftpresser ud og
tilsæt sennep, honning, olivenolie,
salt og peber.
4. Hæld det over grønt-sagerne,
tilsæt solsikkekerner og
bland med Serveringsske.
5. Riv citronskal hen over
tabouleh med Mini Rivejern
og servér.