Risotto med svampe, soltørrede tomater og baby spinatblade
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
250 g svampe
2 skalotteløg
350 g arborio risotto ris
5 ½ dl vand
1 dl hvidvin
1 bouillonterning, kylling
75 g soltørrede tomater
80 g Parmesan
60 g smør
75 g baby spinat
Salt og peber
40 g Parmesan til servering
Forberedelse
15 min.Tilberedning
15 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
1. Skyl og tør svampene.
2. Skær dem i tern med FusionMaster Chef Press Dicer 10 mm, og kom dem i MicroWave Trykkoger II.
3. Hak løg i Smooth Chopper og kom dem i trykkogeren.
4. Skyl ris og kom dem i trykkogeren sammen med vand, hvidvin og bouillon. Rør med Dejskraber.
5. Luk og tilbered i 15 min. på 900 watt. Lad retten hvile i 10 min, indtil trykket er faldet.
6. Hak soltørrede tomater i Smooth Chopper.
7. Riv 80 g parmesan på FusionMaster med Stjerne Rivejern.
8. Tilsæt smør og parmesan og rør med Dejskraber. Tilsæt så tomater, babyspinat samt salt og peber. Rør igen, drys 40 g revet parmesan over retten og servér straks.