Mandel Marengs
Fremgangsmåde
Ingredienser
INGREDIENSER, CA. 36 STK.
- 2 æggehvider
- 3 dl flormelis
- 1,5 dl mandler
- 100 g smeltet chokolade (valgfrit)
Forberedelse
10 min.Tilberedning
12 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
1 Tag bageristen ud af ovnen og varm ovnen op
til 180°C.
2 Pisk æggehviderne let i Speedy Chef II.
Pisk flormelis i ad 3 omgange og pisk indtil
blandingen er blank og stiv.
3 Mal mandlerne til fint mandelmel på
FusionMaster med Stjerne Rivejern. Vend det
forsigtigt i blandingen med Dejskraber.
4 Placér Silikone Bageunderlag med kant
på ovnristen. Fyld Stor Sprøjtepose med
blandingen og sprøjt små portioner à ca. 3 cm
i diameter ud på bageunderlaget.
5 Bages i 10 – 12 min. indtil de er en smule
gyldne på toppen.