Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert Kager
Tilbage til resultater

Chokoladekiks med creme

  • Tupperware Chokoladekiks med creme

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

  • 250 g hvedemel
  • 90 g kakaopulver
  • 1 knivspids salt
  • 225 g blødt smør
  • 160 g brun farin
  • 1 æggeblomme
  • Lidt flormelis
  • Creme
  • 125 g blødt smør
  • 200 g flormelis
  • 1 spsk vaniljesukker

Forberedelse

30 min.

Tilberedning

15 min.

Hviletid

15 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Bland mel, farin, kakao og salt i Ultimate Røreskål 3,5 l.

  2. Tilføj det bløde smør og æggeblommen og ælt, indtil du får en sammenhængende dej.

  3. Brug Mål & Drys til at drysse lidt flormelis på dejen og på dit Dejunderlag.

  4. Rul dejen ud på Dejunderlaget ved hjælp af Multikagerullen med 6 mm kageudstikker.

  5. Brug Mini Bæger til at forme dejen til runde kiks.

  6. Tilføj Silikone Bageunderlag på en kold ovnrist. Brug Palet til at løfte kiksene over på bageunderlaget.

  7. Bag i ovnen på 160°C i 15 minutter. Lad dem afkøle.

  8. Creme: Tilføj det bløde smør, vaniljesukker og flormelis i Eazy Speedy og pisk.

  9. Brug Sprøjteposen til at sprøjte cremen på hver anden kiks, og læg dem sammen.

 
Top