Chokoladekiks med creme
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 250 g hvedemel
- 90 g kakaopulver
- 1 knivspids salt
- 225 g blødt smør
- 160 g brun farin
- 1 æggeblomme
- Lidt flormelis
- Creme
- 125 g blødt smør
- 200 g flormelis
- 1 spsk vaniljesukker
Forberedelse
30 min.Tilberedning
15 min.Hviletid
15 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Bland mel, farin, kakao og salt i Ultimate Røreskål 3,5 l.
-
Tilføj det bløde smør og æggeblommen og ælt, indtil du får en sammenhængende dej.
-
Brug Mål & Drys til at drysse lidt flormelis på dejen og på dit Dejunderlag.
-
Rul dejen ud på Dejunderlaget ved hjælp af Multikagerullen med 6 mm kageudstikker.
-
Brug Mini Bæger til at forme dejen til runde kiks.
-
Tilføj Silikone Bageunderlag på en kold ovnrist. Brug Palet til at løfte kiksene over på bageunderlaget.
-
Bag i ovnen på 160°C i 15 minutter. Lad dem afkøle.
-
Creme: Tilføj det bløde smør, vaniljesukker og flormelis i Eazy Speedy og pisk.
-
Brug Sprøjteposen til at sprøjte cremen på hver anden kiks, og læg dem sammen.