Hjemmelavet chokoladebrud
Fremgangsmåde
Ingredienser
8 personer
- 1 plade mørk chokolade
- 1 plade hvid chokolade
- 1 plade mælkechokolade
- 3 spsk småkager (f.eks. Bastogne)
- 3 spsk hakkede pistacienødder
- 3 spsk tørret jordbær
Forberedelse
10 min.Tilberedning
10 min.Hviletid
30 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Forvarm ovnen til 50°C.
-
Placér de 3 plader ved siden af hinanden på vores Silikone Bageunderlag. Bag i 10 minutter, eller indtil chokoladen smelter.
-
Brug Lille Dejskraber til at skabe et flot mønster i chokoladen.
-
Drys med småkager, pistacienødder og tørret jordbær, og lad det køle ned.
-
Flyt chokoladen over på Fleksibelt Skærebræt og skær det i mindre dele med A-Series Kokkekniv.
-
Opbevares i en flot Eco+ Clear skål.