Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Kager Snacks
Tilbage til resultater

Hjemmelavet chokoladebrud

  • Tupperware Hjemmelavet chokoladebrud

Fremgangsmåde

Ingredienser

8 personer

  • 1 plade mørk chokolade
  • 1 plade hvid chokolade
  • 1 plade mælkechokolade
  • 3 spsk småkager (f.eks. Bastogne)
  • 3 spsk hakkede pistacienødder
  • 3 spsk tørret jordbær

Forberedelse

10 min.

Tilberedning

10 min.

Hviletid

30 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 50°C.

  2. Placér de 3 plader ved siden af hinanden på vores Silikone Bageunderlag. Bag i 10 minutter, eller indtil chokoladen smelter.

  3. Brug Lille Dejskraber til at skabe et flot mønster i chokoladen.

  4. Drys med småkager, pistacienødder og tørret jordbær, og lad det køle ned. 

  5. Flyt chokoladen over på Fleksibelt Skærebræt og skær det i mindre dele med A-Series Kokkekniv

  6. Opbevares i en flot Eco+ Clear skål.

 
Top