Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Brød
Tilbage til resultater

"Ringwiches"

  • Tupperware "Ringwiches"

Fremgangsmåde

Ingredienser

12 personer

  • 200 g kartofler
  • 20 g gær
  • 2 dl lunkent vand
  • 1/2 tsk sukker
  • 6 dl mel
  • 2 spsk olivenolie
  • 1.5 tsk salt
  • Valgfrit fyld

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

44 min.

Hviletid

32 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200°C varmluft.

  2. Brug en gaffel til at prikke huller i de uskrællede kartofler. Kom dem i MicroCook Kande 1 l, tilsæt 1
    spsk vand, læg låg på, og tilbered i mikroovn i 7 - 8 min. på 600 watt. Lad kartoflerne hvile i 3 min., før
    du hælder vandet fra. Pil kartoflerne, og mos dem med Grøntsagsmoser.

  3. Rør gær og sukker ud i 2 dl håndvarmt vand i en skål.

  4. I en anden skål blandes mel, olivenolie, salt, mosede kartofler og derefter gærblandingen sammen
    med Dejskraber. Ælt derefter dejen med hænderne, indtil den slipper skålen. Tildæk, og lad dejen
    hæve i ca. 30 min.

  5. Sæt Silikone Donutform på den kolde ovnrist.

  6. Ælt dejen let igennem, og del den i 12 portioner (brug lidt mere mel om nødvendigt). Tryk 6 portioner
    ned i formene.

  7. Bag i 16 - 18 min. Tag dem ud af formen, og lad dem køle af.

  8. Bag den resterende dej i den rengjorte form.

  9. Halvér ringene og tilføj valgfrit fyld.

Fyld “Ringwiches” med:

  • Røget laks og smøre ost
  • Parmaskinke, rucola og smør
  • Kylling, avocado og grov sennep
 
Top