Popcorn med soltørret tomat og oregano
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 2 spsk soltørrede tomater i olie
- 1/2 tsk tørret oregano
- 1/4 tsk salt
- 2 spsk usaltet smør
- 60 g popcornkerner
Forberedelse
10 min.Tilberedning
3 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Dup de soltørrede tomater tørre med køkkenrulle, og skær dem derefter i halve.
-
Hak de soltørrede tomater ved hjælp af SuperSonic® Chopper Lille. Fjern bladet, tilsæt oregano, salt og blødt smør*, og rør derefter med Dejskraber.
-
Afmål og placér popcornkernerne i WOW Pop Popcorn Maker uden at tilsætte noget andet. Placér låget i åben position ved at justere den ventilerede side på låget med hullerne på basen.
-
Placer i mikrobølgeovnen og indstil til 3 minutter på høj med en maksimal effekt på 1000 watt. Bliv nær mikrobølgeovnen og lyt nøje efter poppene. Når poppene begynder at aftage til omkring 2 sekunder mellem hver pop, stop mikrobølgeovnen. Afhængig af mikrobølgeovnen kan tiden være mindre eller mere end 3 minutter (se brugermanualen for mere detaljerede instruktioner).
-
Når popcornene er klar, hold låget i åben position og ryst de upoppede kerner ud.
-
Tilsæt straks smørblandingen til de varme popcorn; placér låget i lukket position og ryst forsigtigt i ca. 30 sekunder, indtil smørret er helt smeltet. Hvis smørret ikke er helt smeltet, placér Popcorn Maker i mikrobølgeovnen i 10 til 20 sekunder ved 50% effekt, og ryst derefter igen.
*Smørret skal være blødt nok til at kunne røres med en gaffel eller ske. Hvis stuetemperaturen ikke er varm nok, kan du sætte smørret i mikrobølgeovnen i 5 sekunder ad gangen for at blødgøre det. Det er vigtigt, at smørret er blødt, så det nemt smelter, mens det rystes med popcornene. Tilsætning af helt smeltet smør kan resultere i ujævn krydring.
Vigtigt: Efter brug, når den skal rengøres, adskil glasskålen fra silikonebasen, og håndter glasskålen med særlig omhu. Denne er skrøbelig og kan gå i stykker, hvis den tabes.