Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Snacks
Tilbage til resultater

Popcorn med hvid chokolade & pistacie

  • Tupperware Popcorn med hvid chokolade & pistacie

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

  • 30 g usaltede pistacienødder uden skal
  • 50 g hvid chokolade*
  • 50 g popcornkerner

Forberedelse

10 min.

Tilberedning

3 min.

Hviletid

15 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Hak pistacienødderne ved hjælp af SuperSonic Chopper Lille, ca. 6-7 træk.

  2. Riv chokoladen ved hjælp af Grate N Store® (grov). For bedste resultat placér chokoladen og Grate N Store® i køleskabet i 15 minutter før brug, så de begge er kolde, og chokoladen ikke begynder at smelte.

  3. Afmål og placér popcornkernerne i WOW Pop Popcorn Maker uden at tilsætte noget andet. Placer låget i åben position ved at justere den ventilerede side på låget med hullerne på basen.

  4. Placér i mikrobølgeovnen og indstil til 3 minutter på høj med en maksimal effekt på 1000 watt. Bliv nær mikrobølgeovnen og lyt nøje efter poppene. Når poppene begynder at aftage til omkring 2 sekunder mellem hver pop, stop mikrobølgeovnen. Afhængig af mikrobølgeovnen kan tiden være mindre eller mere end 3 minutter (se brugermanualen for mere detaljerede instruktioner).

  5. Når popcornene er klar, hold låget i åben position og ryst de upoppede kerner ud.

  6. Tilsæt straks den revne chokolade til de varme popcorn, placér låget i lukket position og ryst forsigtigt i ca. 30 sekunder. Tilsæt de hakkede pistacienødder og ryst igen.

  7. Spred popcornene på Silikone Bageunderlag og lad dem køle af. Hvis rumtemperaturen er over 23-25°C, placér dem i køleskabet i 15 minutter. Dette trin er kun for at undgå, at chokoladen klistrer til fingrene, men hvis du ikke kan vente, kan du nyde dem med det samme!

  8. Popcornene kan derefter hældes i en serveringsskål og opbevares ved stuetemperatur indtil servering (hvis rumtemperaturen ikke er over 25°C).

*Det er vigtigt at bruge en god kvalitet hvid chokolade, som smelter bedre end billigere chokolade. Billigere smeltet hvid chokolade er ofte tyk og fordeler sig ikke jævnt.

Vigtigt: Efter brug, når den skal rengøres, adskil glasskålen fra silikonebasen, og håndter glasskålen med særlig omhu. Denne er skrøbelig og kan gå i stykker, hvis den tabes.

 
Top