Popcorn med hvid chokolade & pistacie
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 30 g usaltede pistacienødder uden skal
- 50 g hvid chokolade*
- 50 g popcornkerner
Forberedelse
10 min.Tilberedning
3 min.Hviletid
15 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Hak pistacienødderne ved hjælp af SuperSonic Chopper Lille, ca. 6-7 træk.
-
Riv chokoladen ved hjælp af Grate N Store® (grov). For bedste resultat placér chokoladen og Grate N Store® i køleskabet i 15 minutter før brug, så de begge er kolde, og chokoladen ikke begynder at smelte.
-
Afmål og placér popcornkernerne i WOW Pop Popcorn Maker uden at tilsætte noget andet. Placer låget i åben position ved at justere den ventilerede side på låget med hullerne på basen.
-
Placér i mikrobølgeovnen og indstil til 3 minutter på høj med en maksimal effekt på 1000 watt. Bliv nær mikrobølgeovnen og lyt nøje efter poppene. Når poppene begynder at aftage til omkring 2 sekunder mellem hver pop, stop mikrobølgeovnen. Afhængig af mikrobølgeovnen kan tiden være mindre eller mere end 3 minutter (se brugermanualen for mere detaljerede instruktioner).
-
Når popcornene er klar, hold låget i åben position og ryst de upoppede kerner ud.
-
Tilsæt straks den revne chokolade til de varme popcorn, placér låget i lukket position og ryst forsigtigt i ca. 30 sekunder. Tilsæt de hakkede pistacienødder og ryst igen.
-
Spred popcornene på Silikone Bageunderlag og lad dem køle af. Hvis rumtemperaturen er over 23-25°C, placér dem i køleskabet i 15 minutter. Dette trin er kun for at undgå, at chokoladen klistrer til fingrene, men hvis du ikke kan vente, kan du nyde dem med det samme!
-
Popcornene kan derefter hældes i en serveringsskål og opbevares ved stuetemperatur indtil servering (hvis rumtemperaturen ikke er over 25°C).
*Det er vigtigt at bruge en god kvalitet hvid chokolade, som smelter bedre end billigere chokolade. Billigere smeltet hvid chokolade er ofte tyk og fordeler sig ikke jævnt.
Vigtigt: Efter brug, når den skal rengøres, adskil glasskålen fra silikonebasen, og håndter glasskålen med særlig omhu. Denne er skrøbelig og kan gå i stykker, hvis den tabes.