Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Kager
Tilbage til resultater

Mini citronmuffins med lemoncurd og marengs

  • Tupperware Mini citronmuffins med lemoncurd og marengs

Fremgangsmåde

Ingredienser

15 personer

  • 130 g smør
  • 165 g sukker
  • 3 æg
  • 3 citron
  • 80 g marcipan
  • 4 tsk vaniljesukker
  • 65 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • Topping
  • 130 g lemon curd
  • 80 g æggehvider
  • 100 g sukker
  • Skal fra 1 citron

Forberedelse

30 min.

Tilberedning

22 min.

Hviletid

20 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Tag ovnristen ud og forvarm ovnen til 180°C.

  2. Skyl Silikone Mini Muffinform i koldt vand og ryst den fri for vand. Placér Silikone Mini Muffinform på en kold
    ovnrist.

  3. Smelt smør i MicroCook Kande 1 l i mikrobølgeovnen.

  4. Tilføj smør og sukker i Ultimate Røreskål 3,5 l og pisk, indtil det bliver luftigt. Brug Mini Rivejern til at rive
    marcipanen ned i skålen, og bland det sammen. Herefter tilsættes et æg ad gangen, som piskes i dejen.

  5. Riv skallen af tre citroner og pres saften fra én citron ved hjælp af Zest n’ Press direkte i skålen. Tilføj vaniljesukker
    og bagepulver i dejen. Sigt melet med Mål & Drys ned i dejen og rør rundt.

  6. Fyld dejen i vores Sprøjtepose og fordel dejen i hvert hul. Fyld hullet op 2/3.

  7. Bag mini muffins i 22 min. eller indtil gylden. Lad dem afkøle.

  8. Når de er afkølet, tages de ud af formen og sættes på en tallerken. Lav et lille hul i midten af hver muffin ved
    at bruge en ske eller Eco Straw®. Fyld hulet med lemon curd.

  9. Marengs: Tilføj æggehviderne i Eazy Speedy og pisk dem luftige. Tilføj sukker gradvist, indtil der dannes
    toppe. Sørg for at det er pisket godt, så marengsen ikke falder sammen.

  10. Fyld marengs i Sprøjtepose og vælg en tylspids. Sprøjt marengs på toppen af hver muffin. Brug en lille gasbrænder
    til at give toppen en flot, gylden farve.

  11. Pynt mini muffins med revet citronskal på toppen og servér straks.

 
Top