Müslibar
Fremgangsmåde
Ingredienser
12 personer
- 150 g mandler
- 40 g sesamfrø
- 50 g solsikkefrø
- 4 spsk honning
- 160 g havregryn
- 40 g tranebær
Forberedelse
10 min.Hviletid
1Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Hak mandler i SuperSonic® Chopper Mellem.
-
Rist mandler, sesanfrø og solsikkekerner på en pande. Tilføj honning og lad det koge i ca. 1 min. under omrøring.
-
Fjern panden fra varmen, tilføj havregryn og tranebær, og bland det sammen med Dejskraber.
-
Fyld indholdet i Silikone Donutform. Gør evt. dine fingre våde, og brug dem til at trykke indholdet ned i formen.
-
Lad det køle ned i 1 time.
Tip: Opgradér til luksusversionen!
Smelt mørk chokolade i MicroCook 1 l. Sæt chokoladen i mikrobølgeovnen på 600 watts i 2,5 min. Dyp müslibaren i chokoladen eller pynt med chokolade på toppen.