Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Brød
Tilbage til resultater

Focaccia-Sandwich

  • Tupperware Focaccia-Sandwich

Fremgangsmåde

Ingredienser

6 personer

  • 20 g gær
  • 1.25 dl lunkent vand
  • 1/2 tsk salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 230 g hvedemel
  • Topping
  • 100 g løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 g ansjoserfiletter (eller erstat med 4 g flagesalt)
  • 1/2 tsk timian
  • Fyld i sandwich
  • 6 håndfulde rucola
  • 12 skiver parmaskinke
  • 250 g frisk mozzarella
  • 80 g soltørret tomater
  • 1 håndfuld friske basilikumblade
  • 6 tsk pesto
  • Pesto
  • 10 g frisk basilikum
  • 70 g parmesan
  • 40 g pinjekerner
  • 2 store fed hvidløg
  • 1/2 dl olivenolie
  • Flagesalt / peber
  • Saft fra en halv citron

Forberedelse

65 min.

Tilberedning

25 min.

Hviletid

10 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Rør gær ud i lunkent vand i Ultimate Røreskål 3,5 l og tilsæt derefter salt og olivenolie.

  2. Tilsæt mel lidt ad gangen under omrøring med Dejskraber. Ælt dejen færdig med hænderne, indtil dejen er ensartet og elastisk.

  3. Sæt låget på og pift låget, så overflødig luft kommer ud. Stil dejen til hævning. Sæt skålen i lunkent vand. Låget popper op, når dejen er færdig med at hæve. Det tager ca. 20-30 min. 

  4. Skræl løgene og skær dem i skiver med MandoJunior® (tykkelse 1). Tilføj løgene i MicroCook Kande 1 l og tilføj 1 spsk. olivenolie. Rør rundt, så der kommer olie på al løget. Sæt låget på og tilføj i mikrobølgeovnen i 8 min. ved 600 watts (omrøring efter 4 minutter).

  5. Hak ansjoserne i SuperSonic® Chopper Lille. Hvis du vælger at bruge flagesalt, springes dette trin over.

  6. Slå dejen hurtigt ned og fordel den i Silikone Rektangulærfomen. Lav fordybninger i dejen med fingrene. Fordel løg samt ansjoser/flagesalt og drys med timian. Lad det hæve tildækket i 20 min.

  7. Tag ovnristen ud af ovnen og forvarm ovnen til 220°C varmluft. Placér Silikone Rektangulærform på den kolde rist

  8. Bag i ovnen i ca. 20-25 min. ved 220°C. Lad foccacia’en afkøle i formen i ca. 10 min., inden du tager den op.

  9. Pesto: Bland ingredienserne og lidt af olien i SuperSonic® Chopper Lille. Tilsæt løbende olie, indtil du har den ønskede konsistens.

  10. Sandwich: Skær brødet ud i mindre skiver, så du får en passende størrelse til en sandwich. Smør brødet med pesto og tilføj herefter parmaskinke, mozzarella, rucola, soltørret tomater og basilikum.

 
Top