Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Brød
Tilbage til resultater

Pull apart hvidløgsbrød med ost

  • Tupperware Pull apart hvidløgsbrød med ost Pull apart bread

Fremgangsmåde

Ingredienser

6 personer

  • Dej
  • 450 g hvedemel
  • 7 g salt
  • 20 g sukker
  • 18 g gær
  • 210 g mælk (stuetemperatur)
  • 60 g usaltet smeltet smør
  • 1 pisket æg
  • Fyld
  • 70 g usaltet smør (stuetemperatur)
  • 1/2 fed hvidløg
  • 15 g revet parmesanost
  • 2 spsk persille, koriander eller purløg
  • 200 g mozzarellaost (finthakket eller revet)
  • peber

Forberedelse

40 min.

Tilberedning

35 min.

Hviletid

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

Sådan laver du dejen

  1. Bland mel og salt i Røreskål 3 l. Tilsæt sukker, gær og bland igen.

  2. I en mellemstor skål blandes mælk, æg og smeltet smør godt sammen.

  3. Tilsæt langsomt mælkeblandingen i melblandingen ad et par gange. Ælt dejen godt sammen, indtil dejen trækker sig væk fra skålens kanter, og den ikke er længere er klistret, men bare blød.

  4. Sæt låget på Røreskål 3 l, og lad den hæve et lunt sted til mindst dobbelt størrelse (ca. 1-2 timer).

Fyld

  1. Tilføj hvidløg og krydderurter i SuperSonic® Chopper Mellem og hak. Tilføj smør, parmesan og peber og blend, indtil det er cremet og blandet sammen.

Sådan samler du brødet

  1. Rul din dej ud med Multikagerulle på Dejunderlag til en rektangel på 50x34 cm. Brug måleenhederne på Dejunderlaget.

  2. Fordel fyldet ovenpå, og drys herefter med mozzarella.

  3. Skær fem lige store strimler på den korte side.

  4. Læg tre af strimlerne oven på hinanden, og læg de sidste to af strimlerne oven på hinanden.

  5. Skær stakken af de tre strimler i fire ens firkanter, og skær stakken af de to strimler i fire ens firkanter.

  6. Læg alle firkanterne ned i Silikone Brødform.

  7. Spred toppen af hver firkant lidt fra hinanden, så det ser ens ud.

  8. Dæk til med et Recycled Mikrofiber Viskestykke, og lad det hæve ved stuetemperatur i cirka 30 minutter. Pensl toppen af brødet med sammenpisket æg og bag i forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30-35 minutter.

Tips: Du kan også stille Silikone Brødform i køleskabet og bage brødet dagen efter.

 
Top