Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Tilbage til resultater

Focaccia-sandwich

    Fremgangsmåde

    Ingredienser

    6 personer

    • Dej
    • 20 g gær
    • 1.25 dl lunken vand
    • 225 g hvedemel
    • 2 spsk olivenolie
    • 1/2 tsk salt
    • Topping
    • 200 g løg
    • 1 spsk olivenolie
    • 50 g anchovy fillets in oil
    • 1/2 tsk oregano
    • Fyld i sandwich
    • Pesto
    • 3 håndfulde rucola
    • 8 skiver parmaskinke
    • 300 g frisk mozzarella
    • 50 g soltørrede tomater
    • 1 håndfuld basilikumblade

    Forberedelse

    20 min.

    Tilberedning

    33 min.

    Hviletid

    40 min.

    Sværhedsgrad

    Middel




    Fremgangsmåde

    1. Rør gær ud i lunkent vand i Ultimate Røreskål 3,5 l og tilsæt derefter salt og olivenolie. 

    2. Tilsæt mel lidt ad gangen under omrøring med Dejskraber. Ælt dejen færdig med hænderne, indtil dejen er glat og elastisk.  

    3. Sæt låget på Ultimate Røreskål 3,5 l og pift låget, så overflødig luft kommer ud. Stil den klistrede dej til hævning. Sæt skålen i lunkent vand. Låget popper op, når dejen er færdig med at hæve. Det tager ca. 20-30 min. 

    4. Skræl løgene og skær dem i skiver med MandoJunior® (tykkelse 1). Tilføj løgene i MicroCook Kande 1 l og tilføj 1 spsk. olivenolie. Sæt låget på og tilføj i mikrobølgeovnen i 8 min. ved 600 watts (omrøring efter 4 minutter). 

    5. Hak ansjoserne i SuperSonic® Chopper Lille

    6. Slå dejen hurtigt ned og fordel den i Silikone Rektangulærfomen. Lav dybe huller i dejen med 2 fingre. Fordel løg samt ansjoser og drys med oregano. Lad det hæve i 20 min.  

    7. Tag ovnristen ud af ovnen og forvarm ovnen til 220°C varmluft. Placér Silikone Rektangulærform på den kolde rist. 

    8. Bag i ovnen i ca. 20-25 min. ved 220°C. Lad foccacia’en afkøle i formen i ca. 10 min., inden du tager den op. 

    9. Sandwich: Skær brødet ud i mindre skiver, så du får en passende størrelse til en sandwich. Smør brødet med pesto og tilføj herefter parmaskinke, mozzarella, rucola, soltørret tomater og basilikum. 

    Tip: Vidste du, at der er masser af små, ubesværede ting, du kan gøre for at blive en mere bæredygtig bager? At bruge vores SBF Rectangular i stedet for bageforme beklædt med engangsbagepapir er allerede med til at skabe mindre affald. Hvis du vil have flere ideer til, hvordan du kan være mere miljøvenlig i køkkenet, kan du melde dig ind i vores Zero-Waste Tupperware Club.

     
    Top