Salat
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 150 Spinatblade
- 100 hjertesalat
- Kerner fra 1 granatæble
- 1-2 æbler
- Syltede rødløg*
- 100 fetaost i blok
- 100 valnødder
- 1 håndfuld persille
- Vinaigrette
- 60 ml olivenolie
- 45 ml æblecidereddike
- 15 ml sennep
- 10 ml honning
- Salt og peber
- *Syltede rødløg
- 1 mellemstort rødløg
- 120 ml vand
- 60 ml klar eddike
- 60 ml æblecidereddike
- 30 ml sukker
- 7 ml salt
Forberedelse
30 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
Salat
-
Vask spinat og hjertesalat i Spinning Chef og slyng herefter fri for vand.
2. Skær æblerne i skiver på MandoChef.
3. Bland spinat, hjertesalat og æbler i Eco+ Clear Skål 2,4 l
4. Riv valnødder groft med Grate N Store™ (rotér mod uret)
5. Hak persillen med A-series Kokkekniv.
6. Smuldr fetaen henover salaten og tilføj syltede rødløg, valnødder og persille i Eco+ Clear Skål 2,4 l. Herefter hældes vinaigretten udover.
Syltede rødløg:
-
Tilføj vand, begge typer eddike, sukker og salt i en lille gryde, og bring det i kog ved høj varme. Skru ned for varmen, og lad det simre i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad lagen køle ned.
2. Skær rødløget i tynde skiver med MandoJunior og placér dem i Ultimate Silikonepose 1 l. Hæld forsigtigt den afkølede lage i silikoneposen.
3. Luk silikoneposen omhyggeligt, og anbring den derefter i køleskabet i opretstående stilling.
Vinaigrette:
-
Hæld alle ingredienserne i Eazy Shaker 3,5 dl. Placér indsatsen på shakeren, sæt låget på og ryst grundigt.