Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Tilbage til resultater

Salat

  • Tupperware Salat

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

  • 150 Spinatblade
  • 100 hjertesalat
  • Kerner fra 1 granatæble
  • 1-2 æbler
  • Syltede rødløg*
  • 100 fetaost i blok
  • 100 valnødder
  • 1 håndfuld persille
  • Vinaigrette
  • 60 ml olivenolie
  • 45 ml æblecidereddike
  • 15 ml sennep
  • 10 ml honning
  • Salt og peber
  • *Syltede rødløg
  • 1 mellemstort rødløg
  • 120 ml vand
  • 60 ml klar eddike
  • 60 ml æblecidereddike
  • 30 ml sukker
  • 7 ml salt

Forberedelse

30 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

Salat

  1.    Vask spinat og hjertesalat i Spinning Chef og slyng herefter fri for vand.

    2.  Skær æblerne i skiver på MandoChef.

    3.  Bland spinat, hjertesalat og æbler i Eco+ Clear Skål 2,4 l

    4.  Riv valnødder groft med Grate N Store™ (rotér mod uret)

    5.  Hak persillen med A-series Kokkekniv.

    6.  Smuldr fetaen henover salaten og tilføj syltede rødløg, valnødder og persille i Eco+ Clear Skål 2,4 l. Herefter hældes vinaigretten udover.

Syltede rødløg:

  1.  Tilføj vand, begge typer eddike, sukker og salt i en lille gryde, og bring det i kog ved høj varme. Skru ned for varmen, og lad det simre i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad lagen køle ned.

    2. Skær rødløget i tynde skiver med MandoJunior og placér dem i Ultimate Silikonepose 1 l. Hæld forsigtigt den afkølede lage i silikoneposen.

    3. Luk silikoneposen omhyggeligt, og anbring den derefter i køleskabet i opretstående stilling.

Vinaigrette:

  1.  Hæld alle ingredienserne i Eazy Shaker 3,5 dl. Placér indsatsen på shakeren, sæt låget på og ryst grundigt.

 
Top