Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Tilbage til resultater

Couscous med rejer

  • Tupperware Couscous med rejer

Fremgangsmåde

Ingredienser

2 personer

  • 1 rød peberfrugt
  • 200 g squash
  • 2 forårsløg
  • 30 ml olivenolie
  • 200 g rå rejer
  • 110 g couscous
  • 50 g soltørrede tomater
  • 1 grøntsagsbouillon
  • 5 ml "Ras el hanout" krydderiblandin
  • Salt og peber efter smag
  • 150 ml kogende vand

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

14 min.

Hviletid

5 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Skræl peberfrugten, og skær den i terninger med Super Dicer® med stort gitter. Skær squashen i ±1,5 cm tykke skiver, og skær den derefter i terninger med Super Dicer® med stort gitter

  2. I Ultimate Røreskål 3,5 l blandes peberfrugt, squash og skiveskårede forårsløg med 15 ml/±1 spsk. olie.

  3. Hæld grøntsagerne i MicroPro® Grill. Anbring låget i grillposition/lav position, og varm i mikroovn i 10 min. ved 900 watt.

  4. Bland rejer med det resterende 15 ml/±1 spsk. olie i en ren Ultimate Røreskål 3,5 l.

  5. Rør grøntsager i MicroPro® Grill, og skub dem derefter ud til siderne. Tilsæt rejerne i midten, anbring låget i grillposition/lav position, og varm i mikroovn i 4 min. ved 900 watt.

  6. Tilsæt couscous, soltørrede tomater, smuldret grøntsagsbouillonterning, krydderiblanding, salt, peber og kogende vand. Rør rundt, anbring låget i grydeposition/høj position, og lad retten trække i 5 min. Rør rundt med en dejskraber.

 
Top