Couscous med rejer
Fremgangsmåde
Ingredienser
2 personer
- 1 rød peberfrugt
- 200 g squash
- 2 forårsløg
- 30 ml olivenolie
- 200 g rå rejer
- 110 g couscous
- 50 g soltørrede tomater
- 1 grøntsagsbouillon
- 5 ml "Ras el hanout" krydderiblandin
- Salt og peber efter smag
- 150 ml kogende vand
Forberedelse
15 min.Tilberedning
14 min.Hviletid
5 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Skræl peberfrugten, og skær den i terninger med Super Dicer® med stort gitter. Skær squashen i ±1,5 cm tykke skiver, og skær den derefter i terninger med Super Dicer® med stort gitter
-
I Ultimate Røreskål 3,5 l blandes peberfrugt, squash og skiveskårede forårsløg med 15 ml/±1 spsk. olie.
-
Hæld grøntsagerne i MicroPro® Grill. Anbring låget i grillposition/lav position, og varm i mikroovn i 10 min. ved 900 watt.
-
Bland rejer med det resterende 15 ml/±1 spsk. olie i en ren Ultimate Røreskål 3,5 l.
-
Rør grøntsager i MicroPro® Grill, og skub dem derefter ud til siderne. Tilsæt rejerne i midten, anbring låget i grillposition/lav position, og varm i mikroovn i 4 min. ved 900 watt.
-
Tilsæt couscous, soltørrede tomater, smuldret grøntsagsbouillonterning, krydderiblanding, salt, peber og kogende vand. Rør rundt, anbring låget i grydeposition/høj position, og lad retten trække i 5 min. Rør rundt med en dejskraber.