Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Forret Snacks
Tilbage til resultater

Squash og parmesanfritter

  • Tupperware Squash og parmesanfritter

Fremgangsmåde

Ingredienser

2 personer

  • 1 mellemstor squash
  • 60 g parmesanost
  • 1 æg
  • 50 g rasp
  • 1 fed hvidløg
  • 3 kvist basilikum
  • Salt og peber

Forberedelse

10 min.

Tilberedning

17 min.

Hviletid

5 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 °C med varmluft.

  2. Skær squashen i stykker, og riv den derefter ved hjælp af Grate N Store™.

  3. Læg den revne squash i et rent Recycled Mikrofiber Viskestykke, og vrid håndklædet for at klemme så meget fugt ud som muligt. Du bør ende med at have ca. 100 g revet og drænet squash.

  4. Rengør Grate N Store™, og riv derefter parmesanosten

  5. Pisk ægget let i en stor skål, og tilsæt derefter alle de resterende ingredienser. Rør rundt, indtil ingredienserne er godt blandet.

  6. Placer Silikone Bageunderlaget med kant på en kold ovnrist

  7. Brug MultiScoop til at forme kugler, som anbringes på Silikone Bageunderlaget. Bages i 15-17 min., eller indtil de er gyldenbrune. Lad den hvile i 5 min.

  8. Serveres lun med marinara

 
Top