Squash og parmesanfritter
Fremgangsmåde
Ingredienser
2 personer
- 1 mellemstor squash
- 60 g parmesanost
- 1 æg
- 50 g rasp
- 1 fed hvidløg
- 3 kvist basilikum
- Salt og peber
Forberedelse
10 min.Tilberedning
17 min.Hviletid
5 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Forvarm ovnen til 200 °C med varmluft.
-
Skær squashen i stykker, og riv den derefter ved hjælp af Grate N Store™.
-
Læg den revne squash i et rent Recycled Mikrofiber Viskestykke, og vrid håndklædet for at klemme så meget fugt ud som muligt. Du bør ende med at have ca. 100 g revet og drænet squash.
-
Rengør Grate N Store™, og riv derefter parmesanosten
-
Pisk ægget let i en stor skål, og tilsæt derefter alle de resterende ingredienser. Rør rundt, indtil ingredienserne er godt blandet.
-
Placer Silikone Bageunderlaget med kant på en kold ovnrist
-
Brug MultiScoop til at forme kugler, som anbringes på Silikone Bageunderlaget. Bages i 15-17 min., eller indtil de er gyldenbrune. Lad den hvile i 5 min.
-
Serveres lun med marinara