Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Tilbage til resultater

Osso Bucco

  • Tupperware Osso Bucco

Fremgangsmåde

Ingredienser

6 personer

  • 45 ml olivenolie
  • 6 stk. af Osso Bucco (kalveskank, ca. 300 g hver)
  • 3 gulerødder
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 800 g hk tomat
  • 1 appelsiner
  • Salt og peber
  • Til servering
  • valgtfri Pasta

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

100 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Hak gulerødder, løg og hvidløg i SuperSonic® Chopper Stor.

  2. Opvarm olivenolien i Tupp Universal Gryde 5,6 l og steg Osso Bucco’en gylden på hver side. Det kan være nødvendigt at gøre det ad flere omgange.

  3. I Tupp Universal Gryde 5,6 tilføjes alle de andre ingredienserne.

  4. Bring det i kog, sæt låg på og lad det simre ved lav varme i 1 time og 30 minutter.

  5. Smag til med salt, peber og sukker og servér med pasta.

Pasta kan erstattes af grøntsagsspiraler, der nemt kan laves
med vores Handy Spiralizer. Find den i magasinet på side 22.

 
Top