Osso Bucco
Fremgangsmåde
Ingredienser
6 personer
- 45 ml olivenolie
- 6 stk. af Osso Bucco (kalveskank, ca. 300 g hver)
- 3 gulerødder
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 800 g hk tomat
- 1 appelsiner
- Salt og peber
- Til servering
- valgtfri Pasta
Forberedelse
15 min.Tilberedning
100 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Hak gulerødder, løg og hvidløg i SuperSonic® Chopper Stor.
-
Opvarm olivenolien i Tupp Universal Gryde 5,6 l og steg Osso Bucco’en gylden på hver side. Det kan være nødvendigt at gøre det ad flere omgange.
-
I Tupp Universal Gryde 5,6 tilføjes alle de andre ingredienserne.
-
Bring det i kog, sæt låg på og lad det simre ved lav varme i 1 time og 30 minutter.
-
Smag til med salt, peber og sukker og servér med pasta.
Pasta kan erstattes af grøntsagsspiraler, der nemt kan laves
med vores Handy Spiralizer. Find den i magasinet på side 22.