Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Tilbage til resultater

Panna cotta med mynte og melon

  • Tupperware Panna cotta med mynte og melon

Fremgangsmåde

Ingredienser

6 personer

  • 8 g gelatin sheets
  • 250 ml milk (semi-skimmed or whole)
  • 4 sprigs of mint
  • 100 g sugar
  • 400 ml heavy cream
  • 1 cantaloupe melon (approx. 800 g / 1.8 lb)

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

3 min.

Hviletid

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Læg husblassen i meget koldt vand i 10 min. Hæld derefter alt vandet fra.

  2. Kom mælk, mynte og sukker i MicroCook Kande 1 l, og opvarm blandingen i mikrobølgeovnen i 3 min. ved 600 watt. Lad blandingen hvile i 2 min. Tilsæt husblas, rør rundt, og lad det hvile i yderligere 5 min.

  3. Hæld skålens indhold gennem en si til en anden skål. Tilsæt derefter piskefløde, rør rundt, og hæld blandingen i 6 portionsglas. Lad portionerne køle af, og stil dem i køleskabet i mindst 3 timer

  4. Skær melonen i halve, og fjern kerner og skal. Skær den ud i ca. 15 mm tykke skiver, som skæres i tern ved hjælp af Super Dicer® med stort gitter. Stil til side indtil servering.

  5. Lige inden servering lægges melonterninger oven på panna cotta'en i glassene

TIP:

*The MicroCook Pitcher 1L is a great microwave safe bowl to use with this recipe

 
Top