Panna cotta med mynte og melon
Fremgangsmåde
Ingredienser
6 personer
- 8 g gelatin sheets
- 250 ml milk (semi-skimmed or whole)
- 4 sprigs of mint
- 100 g sugar
- 400 ml heavy cream
- 1 cantaloupe melon (approx. 800 g / 1.8 lb)
Forberedelse
15 min.Tilberedning
3 min.Hviletid
3Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Læg husblassen i meget koldt vand i 10 min. Hæld derefter alt vandet fra.
-
Kom mælk, mynte og sukker i MicroCook Kande 1 l, og opvarm blandingen i mikrobølgeovnen i 3 min. ved 600 watt. Lad blandingen hvile i 2 min. Tilsæt husblas, rør rundt, og lad det hvile i yderligere 5 min.
-
Hæld skålens indhold gennem en si til en anden skål. Tilsæt derefter piskefløde, rør rundt, og hæld blandingen i 6 portionsglas. Lad portionerne køle af, og stil dem i køleskabet i mindst 3 timer
-
Skær melonen i halve, og fjern kerner og skal. Skær den ud i ca. 15 mm tykke skiver, som skæres i tern ved hjælp af Super Dicer® med stort gitter. Stil til side indtil servering.
-
Lige inden servering lægges melonterninger oven på panna cotta'en i glassene
TIP:
*The MicroCook Pitcher 1L is a great microwave safe bowl to use with this recipe