Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Hotdogs med et twist

  • Tupperware Hotdogs med et twist
  • Tupperware Hotdogs med et twist

Fremgangsmåde

Ingredienser

8 personer

  • 8 gulerødder (skrællet og skåret i kvarte)
  • 30 ml flydende røg
  • 30 ml soja (± 10 ml)
  • 15 ml ahornsirup
  • 1/4 tsk løgpulver (± 1/2 tsk)
  • 1/4 tsk hvidløgspulver (± 1/4 tsk)
  • 8 pølsebrod
  • Toppings::
  • Syltede agurker, sennep, ketchup

Forberedelse

120 min.

Tilberedning

15 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Bland den flydende røg, soja, ahornsirup, løgpulver, hvidløgspulver sammen i Eazy Shaker 3,5 dl.  

  2. Læg gulerødder i Marinette 1,2 l og hæld marinaden over gulerødderne. Luk og marinér i 2 timer.  

  3. Hæld 4 dl vand i bunden af Micro Urban Large. Sæt det store dørslag nederst, placér fire gulerødder indeni, og indsæt derefter det lave dørslag, og arrangér de resterende gulerødder. Dæk til og tilbered i mikrobølgeovn i 15 minutter ved 600 watt, eller indtil gulerødderne er bløde.  

  4. Servér med pølsebrød og toppings.

 Tips: For at få ekstra knald på smagen, kan du pensle de dampede gulerødder med den resterende marinade inden servering. 

 
Top