Hotdogs med et twist
Fremgangsmåde
Ingredienser
8 personer
- 8 gulerødder (skrællet og skåret i kvarte)
- 30 ml flydende røg
- 30 ml soja (± 10 ml)
- 15 ml ahornsirup
- 1/4 tsk løgpulver (± 1/2 tsk)
- 1/4 tsk hvidløgspulver (± 1/4 tsk)
- 8 pølsebrod
- Toppings::
- Syltede agurker, sennep, ketchup
Forberedelse
120 min.Tilberedning
15 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Bland den flydende røg, soja, ahornsirup, løgpulver, hvidløgspulver sammen i Eazy Shaker 3,5 dl.
-
Læg gulerødder i Marinette 1,2 l og hæld marinaden over gulerødderne. Luk og marinér i 2 timer.
-
Hæld 4 dl vand i bunden af Micro Urban Large. Sæt det store dørslag nederst, placér fire gulerødder indeni, og indsæt derefter det lave dørslag, og arrangér de resterende gulerødder. Dæk til og tilbered i mikrobølgeovn i 15 minutter ved 600 watt, eller indtil gulerødderne er bløde.
-
Servér med pølsebrød og toppings.
Tips: For at få ekstra knald på smagen, kan du pensle de dampede gulerødder med den resterende marinade inden servering.