Cremet Paprikakylling
Fremgangsmåde
Ingredienser
3 personer
- 75 g løg
- 600 g kyllingebryst
- 2 spsk olie
- 1 skive brød (til opvarmning)
- 200 ml piskefløde
- 1 tsk majsstivelse
- 2 tsk stødt gurkemeje
- Salt og peber
- 1/2 terning hønsebouillion
Forberedelse
15 min.Tilberedning
13 min.Hviletid
3 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Pil løget og skær det i tynde skiver på MandoJunior (trin II).
-
Skær kyllingebrystfileterne i stykker à ± 50 g.
-
Bland kylling, løgskiver og olie i en Rundlet Skål 1,5 l. Sætlåg på og ryst godt.
-
Placér brødskiven i MicroPro Grill. Læg låg på i lav position og tilbered i mikrobølgeovn i 2 min. 30 sek. ved 900 watt, for at forvarme den
-
Fjern brødskiven og læg straks kyllingeblandingen og løg i MicroPro Grill. Læg låget på i lav position og tilbered i mikrobølgeovnen i 7 min. ved 900 watt. Rør rundt og hæld væden fra, (som skal gemmes og bruges i punkt 8). Læg igen låget på i lav position og tilbered i yderligere 3 min. ved 900 watt.
-
I Eazy Shaker 3,5 dl blander du fløde, majsstivelse, paprika, salt, peber og en smuldret halv hønsebouillonterning.
-
Hæld indholdet af Eazy Shaker i MicroPro Grill og rør rundt. Læg låget på i høj osition og tilbered i mikrobølgeovn i 3 min. ved 900 watt. Lad retten hvile i 3 min.
-
Såfremt saucen er blevet for tyk, kan du tilføre væden fra punkt 5, til du har en passende konsistens.
-
Servér med grøntsager og ris.