Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Cremet Paprikakylling

  • Tupperware Cremet Paprikakylling

Fremgangsmåde

Ingredienser

3 personer

  • 75 g løg
  • 600 g kyllingebryst
  • 2 spsk olie
  • 1 skive brød (til opvarmning)
  • 200 ml piskefløde
  • 1 tsk majsstivelse
  • 2 tsk stødt gurkemeje
  • Salt og peber
  • 1/2 terning hønsebouillion

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

13 min.

Hviletid

3 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Pil løget og skær det i tynde skiver på MandoJunior (trin II).

  2. Skær kyllingebrystfileterne i stykker à ± 50 g.

  3. Bland kylling, løgskiver og olie i en Rundlet Skål 1,5 l. Sætlåg på og ryst godt.

  4. Placér brødskiven i MicroPro Grill. Læg låg på i lav position og tilbered i mikrobølgeovn i 2 min. 30 sek. ved 900 watt, for at forvarme den

  5. Fjern brødskiven og læg straks kyllingeblandingen og løg i MicroPro Grill. Læg låget på i lav position og tilbered i mikrobølgeovnen i 7 min. ved 900 watt. Rør rundt og hæld væden fra, (som skal gemmes og bruges i punkt 8). Læg igen låget på i lav position og tilbered i yderligere 3 min. ved 900 watt.

  6. I Eazy Shaker 3,5 dl blander du fløde, majsstivelse, paprika, salt, peber og en smuldret halv hønsebouillonterning.

  7. Hæld indholdet af Eazy Shaker i MicroPro Grill og rør rundt. Læg låget på i høj osition og tilbered i mikrobølgeovn i 3 min. ved 900 watt. Lad retten hvile i 3 min.

  8. Såfremt saucen er blevet for tyk, kan du tilføre væden fra punkt 5, til du har en passende konsistens.

  9. Servér med grøntsager og ris.

 
Top