Tabbouleh
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 500 g blomkål
- 1/2 agurk
- 2 skalotteløg
- 1 bundt krydderurter
- 45 ml olivenolie
- 30 ml citronsaft
- Salt og peber efter smag
Forberedelse
10 min.Hviletid
30 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Kom blomkålen i SuperSonic Chopper Stor med knivindsats. Sæt låg på og hak ad to omgange, indtil konsistensen ligner små ris. Hæld den derefter i Ultimate Røreskål.
-
Kom agurk, skalotteløg og krydderurter i SuperSonic Chopper Stor. Sæt låg på, hak og tilføj det i skålen med blomkål.
-
Skift knivindsatsen ud med piskeindsats. Tilsæt olivenolie, citronsaft, salt og peber. Sæt låg på og træk i snoren.
-
Hæld blandingen over blomkålen, og rør, til alt er blandet godt sammen. Dæk med låg, og lad det marinere i køleskabet i 30 min. inden servering.
Erstat blomkål med 500 g broccoli, radiser eller rødbeder (skrællet og kogt).