Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Gazpacho med agurk og kokos

  • Tupperware Gazpacho med agurk og kokos Gurkensuppe_151310601.jpg

Fremgangsmåde

Ingredienser

2 personer

  • 1 fed hvidløg
  • 300 g agurk
  • 80 ml kokosmælk
  • Salt og peber
  • Frisk mynte eller koriander og chili til servering

Forberedelse

10 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Kom hvidløget i SuperSonic Chopper Mellem med knivindsats. Sæt låg på, og træk i snoren ca. 5-6 gange.

  2. Skræl agurken med Universal Grøntsagsskræller, og tilføj det til hvidløget i Chopperen. Hak, indtil du har en jævn masse.

  3. Tilsæt kokosmælk, salt og peber, og hak det hele sammen.

  4. Sæt på køl indtil servering, og server med frisk mynte eller koriander og chili i tynde skiver.

Tip: Du kan fordoble ingredienserne, hvis du bruger SuperSonic Chopper Stor

 
Top