Tilbage til resultater
Hjemmelavet Ketchup
Fremgangsmåde
Ingredienser
6 personer
- 175 g tomatopúre
- 80 ml vand
- 55 g brun farin
- 30 ml hvidvinseddike
- 2 ml sennepspulver
- 2 ml groft salt
- 1 ml peber
- 1 ml løgpulver (± 1/2 tsk)
- 1 ml hvidløgspulver (± 1/4 tsk)
- 1 knivspids sellerisalt
- 1 knivspids allehånde
Forberedelse
5 min.Tilberedning
2 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Bland alle ingredienserne i MicroCook Kande 1 l
-
Sæt låg på, og sæt i mikrobølgeovnen i 2-2,5 min. ved 900 watts. Rør rundt
-
Stil ketchuppen i køleskabet. Når den er afkølet, serveres den i Condiserve 3,6 dl.