Grøntsagsspaghetti med cashewpesto
Fremgangsmåde
Ingredienser
1 personer
- 100 g gulerod
- 100 g squash
- 3 spsk vand
- 2 spsk cashewnødder
- 15 g persille
- Olivenolie
- Citronsaft
- Salt
Forberedelse
10 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Brug Handy Spiralizer til at lave spaghetti af gulerodden og squashen.
-
Placér grøntsagsspaghettien i EasyDelight, hæld vandet over spaghettien, sæt låget på. Tilføj EasyDelight i mikrobølgeovnen i 4 – 5 minutter ved 600 watt. Lad det stå i 2 minutter med låg på.
-
Imens laves pestoen: Tilføj persille i SuperSonic Chopper Lille og træk i snoren for at hakke den. Tilsæt cashewnødder og olivenolie og træk i snoren for at blende, indtil det opnår en cremet konsistens. Smag til med citronsaft og salt.
-
Hæld vand fra grøntsagsspaghettien og servér med pestoen.