Småkager
Fremgangsmåde
Ingredienser
30 småkager
- 125 g smør (blødt)
- 100 g sukker
- 1 medium æg
- 250 g hvedemel
- 1 knivspids salt
- Tilføj evt. Den ønskede smag
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk kanel
- Revet skal af ½ citron
Forberedelse
20 min.Tilberedning
10 min.Hviletid
25 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Bland sukker, æg og smør i Ultimate Røreskål 3,5 l.
-
Tilføj mel og salt. Bland det sammen med Dejskraber, indtil du får en fast dej. Stil dejen i køleskabet i30 minutter.
-
Forvarm ovnen til 200°C varmluft.
-
Placér Silikone Bageunderlag på en kold ovnrist.
-
Brug FusionMaster Kværnen sammen med Småkageindsatsen. Lav forskellige småkager og placér dem på bageunderlaget.
-
Bag i ca. 10 min og lad dem køle ned, før de fjernes fra bageunderlaget.
TIPS
Bland 30 g sukker og 30 g finthakket hasselnødder eller valnødder og tilføj det på småkagerne inden bagning.