Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert Snacks
Tilbage til resultater

Kartoffel/chokolade muffins

  • Tupperware Kartoffel/chokolade muffins

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer
  • Ingredienser, 6 muffins
  • 140 g kartofler
  • ½ dl vand
  • 40 g blødt smør
  • 1 ½ dl flormelis
  • 2 æg
  • 70 g (ca. 1 ½ dl) hasselnøddemel
  • 1 spsk kakao
  • ½ dl mel
  • ½ tsk bagepulver
  • 2 spsk mælk
  • 40 g mørk chokolade
  • 25 g grofthakkede hasselnødder
  • 2 tsk vanillesukker

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

30 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

Tag bageristen ud af ovnen, placér Silikone Bageunderlag med kant på den og opvarm ovnen til 180°C.

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.

Kom vand og kartofler i MicroCook Kande 1 l, læg låget på og tilbered 6 – 7 min. på 600 watt. Lad det hvile 5 min. Dræn og mos med Grøntsagsmoser.

Pisk smør og flormelis i ExtraChef med piskeindsats. Tilsæt æggene ét ad gangen. Tilsæt kartofler, hasselnøddemel, kakao, mel og bagepulver og pisk igen.

Smelt mælk og chokolade i MicroCook Kande 1 l i ó minut på 600 watt. Vend det forsigtigt i dejen og fordel i Silikone Cupcakeform.

Drys med hasselnødder og vanillesukker og bag i 30 min.

Tip:
Server med græsk yoghurt rørt op med lidt vanillesukker

Top