Sprøde ‘wraps’ med gedeost og røget laks
Fremgangsmåde
Ingredienser
2 personer
- 1 rulle gedeost
- 50 g røget laks
- 8 basilikumblade
- 4 ark filodej
- 3 spsk olivenolie
Forberedelse
15 min.Tilberedning
7 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Skær gedeosten i otte lige store skiver og skær laksen i tynde strimler.
-
Klip basilikumbladene i småstykker med TupperChef Saks.
-
Fordel laks og basilikum på gedeosteskiverne.
-
Skær filodejstykkerne i halve og pensl dem med Bagepensel på begge sider med olivenolie.
-
Pak gedeosteskiverne ind i filodej.
-
Placér brødskiven i MicroPro Grill, læg låg på i lav position og tilbered i mikrobølgeovn i 2 min. 30 sek. ved 900 watt for at forvarme den.
-
Fjern brødskiven og læg straks gedeoste-’wraps’ne’ i MicroPro Grill. Læg låget på i lav position og tilbered i mikrobølgeovnen i 5 min. ved 900 watt. Vend gedeoste-’wraps’ne’. Læg igen låget på i lav position og tilbered i yderligere 1-2 min. ved 900 watt.
-
Servér med en god, grøn salat.