KISS-kage
Fremgangsmåde
Ingredienser
10 personer
- Dej
- 1 dl solsikkeolie
- 90 g hvedemel
- 90 g sukker
- 25 g kakaopulver
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 1.5 dl mælk
- Smørcreme
- 100 g smør
- 100 g flormelis
- 1 spsk mælk
- 2 tsk vanilje-ekstrakt
- Pynt
- Friske bær
Forberedelse
8 min.Tilberedning
20 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Fjern ovnristen og tænd ovnen på 200°C.
-
Mål solsikkeolien af i Eazy Shaker 3,5 dl og stil derefter shakeren på en vægt og vej alle de tørre ingredienser af direkte ned i den; hvedemel, sukker, kakaopulver, bagepulver og vaniljesukker.
-
Mål mælken af i shakeren’s låg (2 x 75 ml) og hæld også det i. Sæt låget på Eazy Shaker 3,5 dl og ryst grundigt til du har en ensartet masse.
-
Skyl Silikone Bageform Rektangulær i koldt vand og sæt den på en kold ovnrist. Hæld dejen fra Shakeren gennem åbningen ned i formen - og bag kagen i ovnen i ca. 20 min. ved 200°C.
-
Lad kagen køle af i 5 min. og tag den ud af formen.
-
Frys kagen ned i FreezerSmart 2,25 l eller gør den klar til at servere straks: Smør smørcreme på din kage med Lille Dejskraber og pynt med friske bær, opbevaret i VentSmart Lav 1,8 l. Servér straks.
-
Smørcreme: Stil beholderen, monteret med knivindsats tilhørende SuperSonic Chopper Lille på en vægt og skær stykker af smøret direkte fra pakken og ned i beholderen. Hæld ca. 50 g af de 100 g flormelis ned, hvor der er plads. Tilsæt mælk og vaniljeekstrakt, sæt låget på og hak til du har blandet godt til en sej masse; Tilsæt de sidste 50 g flormelis og hak lidt mere.
Tip! Kagen bliver ikke særlig høj. Bag med fordel 2 kager og læg smørcreme imellem lagene - og pynt så den øverste kage med bær - og drys med flormelis.