Issandwich
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
- Ingredienser, ca. 20 stk.
- 4 dl (250 g) mel
- 1 tsk bagepulver
- 2 dl (90 g) kakaopulver (uden sukker)
- 1 knsp salt
- 2,5 dl (160 g) brun farin
- 225 g blødt smør (ikke smeltet)
- Flormelis
- 1 l vanilleis
- Evt. pynt
Forberedelse
15 min.Tilberedning
15 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
Rør mel, bagepulver, kakao, salt og brun farin godt sammen i Røreskål 4,5 l. Kom derefter det bløde smør i og ælt til dejen kan formes som en kugle. Det tager ca. 5 min.
Si flormelis på Dejunderlag og på selve dejen. Rul dejen ud med Multikagerulle med 6 mm Kageudstikkere og udstik kiksene. Flyt dem over på Silikone Bageunderlag med kant med Tynd Palet.
Bag kiksene i en forvarmet ovn i 15 min ved 160°C varmluft. Lad kiksene køle helt af på bageunderlaget. Lav kugler af is med Iskugleske, og fordel dem på halvdelen af kiksene. Pynt evt. med kagekrymmel på siden af isen, og læg forsigtigt en anden kiks oven på.
Servér med det samme.