Kokoskugler med mørk chokolade
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 25 g mørk chokolade
- 50 g kokosmel
- 50 g mascarpone
- 25 g sukker
- 25 g mørk chokolade til at samle med
- 12 træspyd egnet til fødevarer
Forberedelse
15 min.Tilberedning
2 min.Hviletid
30 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Tag mascarponen ud af køleskabet, så den opnår stuetemperatur.
-
Bræk 25 g mørk chokolade i mindre stykker og læg dem i MicroCook Kande 1 l. Læg låg på og tilbered i mikrobølgeovnen i 1 min. ved 360 watt, rør rundt og tilbered i mikrøbølgeovnen i yderligere 45 sek. Lad det hvile i 1 min. og rør så til chokoladen er smeltet helt. Om nødvendigt, tilbered i yderligere 20 sek.
-
Tilsæt kokosmel, mascarpone, sukker og bland straks med Dejskraber, til du har en ensartet masse.
-
Placér Silikone Mini Kuppelform i FreezerSmart Lav 2,25 l og fordel blandingen i de 24 fordybninger. Pres forsigtigt med bagsiden af en teske og nedkøl i fryseren i 30 min. eller i køleskabet i 2 timer.
-
Smelt 20 g chokolade (se punkt 1) og saml så halvkuplerne til kugler med smeltet chokolade og sæt dem på træspyd.
Mørk chokolade blandet med den tropiske smag af kokos og frisk mascarpone - det er en kombination, der dur!
Både til din næste fest eller som en let eftermiddagssnack er disse kokoskugler med chokolade perfekte, og du skal kun bruge 5 ingredienser.