Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Brød Snacks
Tilbage til resultater

Grissini

  • Tupperware Grissini

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 5 personer

Dej:

  • 160 g/ 2,67 dl hvedemel
  • 50 g revet parmesan
  • Skallen af 1 usprøjtet citron
  • 50 g blødt smør
  • 0,6 dl koldt vandhanevand

‘Panering’ (valgrfri smag pr. klump dej):

  • 1 tsk (5 ml) sesamfrø
  • 1 tsk (5 ml) solsikkefrø
  • 1 tsk (5 ml) paprikapulver
  • 1 tsk (5 ml) tørrede krydderier
  • 1 tsk (5 ml) revet ost

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

12 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

1. Bland mel med revet parmesan og citronskal i Junior Røreskål 3 l. Rør det sammen med den cremede smør (skal væres som mayonnaise) og vandet.

2. Forvarm ovnen til 200°C uden ovnrist. Læg Silicone Bageunderlag med Kant på den kolde ovnrist.

3. Saml FusionMaster Hakkemaskine (Fin skive og den hvide Udskærervifte) med Småkageindsats med medium rundt hul.

4. Fordel dejen i 4 klumper og tag fat i den første klump. Kør dejen gennem Tragten og pres med Stemplet mens du kører Håndtaget rundt.

5. Kør dejstænger af alle klumper i den ønskede længde (mellem 6 og 8 cm). Rul stængerne fra hver klump i den ‘panering’ du ønsker og læg stængerne på Bageunderlaget.

6. Bag i 12 min. i den forvarmerede ovn nederst i ovnen.

7. Lad grissinierne køle af før du flytter rundt med dem.

Top