Grissini
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 5 personer
Dej:
- 160 g/ 2,67 dl hvedemel
- 50 g revet parmesan
- Skallen af 1 usprøjtet citron
- 50 g blødt smør
- 0,6 dl koldt vandhanevand
‘Panering’ (valgrfri smag pr. klump dej):
- 1 tsk (5 ml) sesamfrø
- 1 tsk (5 ml) solsikkefrø
- 1 tsk (5 ml) paprikapulver
- 1 tsk (5 ml) tørrede krydderier
- 1 tsk (5 ml) revet ost
Forberedelse
15 min.Tilberedning
12 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
1. Bland mel med revet parmesan og citronskal i Junior Røreskål 3 l. Rør det sammen med den cremede smør (skal væres som mayonnaise) og vandet.
2. Forvarm ovnen til 200°C uden ovnrist. Læg Silicone Bageunderlag med Kant på den kolde ovnrist.
3. Saml FusionMaster Hakkemaskine (Fin skive og den hvide Udskærervifte) med Småkageindsats med medium rundt hul.
4. Fordel dejen i 4 klumper og tag fat i den første klump. Kør dejen gennem Tragten og pres med Stemplet mens du kører Håndtaget rundt.
5. Kør dejstænger af alle klumper i den ønskede længde (mellem 6 og 8 cm). Rul stængerne fra hver klump i den ‘panering’ du ønsker og læg stængerne på Bageunderlaget.
6. Bag i 12 min. i den forvarmerede ovn nederst i ovnen.
7. Lad grissinierne køle af før du flytter rundt med dem.