Squash-spaghetti
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 3 personer
- 700 g squash
- 4 dl vand
- 1 spsk olivenolie
- Salt og peber
Forberedelse
3 min.Tilberedning
12 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
1. Brug Fusion Master Spiralizer med Spaghetti indsats til at køre spaghetti’er af stykker af squash.
2. Hæld 4 dl vand i Beholderen til Micro Urban Large. Placér squash-spaghettierne i det Høje Dørslag og sæt det ovenpå Beholderen. Læg det Lave Dørslag ovenpå og dernærst Låget, og tilbered i mikrobølgeovnen i 9-12 min. ved 900 watt (9 min. for at få al dente, 12 min. for at opnå en noget blødere squash).
3. Fjern Låget og tag Dørslaget af Beholderen og lad retten hvile i 5 min.
4. Krydr med salt, peber og olivenolie.
5. Servér squash-spaghetti’en sammen med f.eks. en Bolognese sauce og revet parmesan.:
https://www.tupperware.dk/opskrifter/10638/Ekspresbolognesesauce
Tips: Du kan også vælge at lave tagliatelle (med Tagliatelle-indsatsen), men hæv da kogetiden med 2 min.