Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert Kager
Tilbage til resultater

Donuts med ganache

  • Tupperware Donuts med ganache

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer

Ingredienser (12 donuts)

Donuts

  • 200g/ 3 1/3 dl hvedemel
  • 145 g/ 1,6 dl sukker
  • 1 3/4 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1,6 dl mælk
  • 1 1/3 tsk citronsaft eller flydende vanilleessens
  • 1 stort æg
  • 2 spsk smør


Ganache

  • 0,6 dl piskefløde
  • 60 g spåner af mørk chokolade
  • 2 spsk sirup
  • Pynt kunne være frysetørret hindbær eller krymmel

Forberedelse

8 min.

Tilberedning

9 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

Fremgangsmåde

Donuts

  1. Forvarm ovnen på 220 °C varmluft og sæt to Silikone Donutforme på en kold ovnrist.
  2. Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt ægget og rør igen.
  3. I MicroCook Kande 1 l blandes mælk, citronsaft og smør. Sæt låg på og tilbered i mikrobølgeovn i 50 sek. ved 600 watt. Rør grundigt med Dejskraber og rør det ind i massen i skålen med de tørre ingredienser til dejen har er ensartet konsistens.
  4. Fordel dejen fordybningerne på to Silikone Donutforme, (der skal være plads til at de hæver, så hver fordybning skal kun fyldes halvt op).
  5. Bag nederst i ovnen i 7-12 min. Lad donuts’ne afkøle i 10 min. før de tages ud af formene.


Pyntning

  1. Hæld fløde, chokoladespåner og sirup i MicroCook kande 1 l og tilbered i mikrobølgeovnen i 50 sek. ved 600 watt. Lad massen hvile nogle min. og rør den da glat med Dejskraber.
  2. Dæk hver donut halvt i chokoladen ved at dyppe den i kanden og drys med dit valg af pynt/krymmel inden chokoladen størkner. Servér straks, da ovnbagte donuts smager bedst friske.

Top