Cannoli-kræmmerhuse
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 kræmmerhuse
- Dej til kræmmerhuse
- 25 g smør
- 15 g mandelmel
- 1 spsk sukker
- 65 g top hvedemel
- 1 lille æg
- 1.5 tsk Marsala, Amaretto eller ufortyndet saft
- Fyld
- 200 g ricotta eller mascarpone
- 60 g sukker
- 30 g hakket chokolade
- 1/4 tsk vanilje-essens
- Kandiseret frugt eller hakkede nødder (hasselnødder, pistacie. . .)
- Is eller sorbet
Forberedelse
30 min.Tilberedning
15 min.Hviletid
5Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Placer smørret i MicroCook kande 1 l, læg låg på og sæt den i mikrobølgeovnen i 1 min. ved 360 watt. Tilsæt mandelmel, sukker, mel, æg og Marsala eller Amaretto og rør det sammen med Dejskraber indtil du har en jævn ensartet dej, som ikke længere klistrer til kanden.
-
Dæk til og sæt på køl i ca. 30 min.
-
Hæld væden fra ricottaen i et dørslag. Pres forsigtigt den overskydende væske ud vha. Dejskraberen.
-
Tag pladen ud af ovnen og forvarm ovnen til 180°C indstillet til varmluft.
-
Del dejen i 4 lige store kugler. Rul den første kugle ud til en oval form på ca. 10 x 15 cm vha. Multikagerulle fyldt med koldt vand og sæt den så på et af Cornet Party kræmmerhusene. Fortsæt på samme måde med resten af dejen.
-
Sæt kræmmerhusene på den kolde bageplade og bag dem i ca. 14-15 min. Lad dem hvile i 5 min., inden du tager dem ud af formene, og lad dem herefter køle helt af.
-
Bland ricotta med sukker, hakket chokolade og vanilje i en skål.
-
Fyld de bagte kræmmerhuse med ricottablandingen og drys med kandiseret frugt eller hakkede nødder.
Tid i ovnen: 14-15 min. ved 180°C