Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert
Tilbage til resultater

Cannoli-kræmmerhuse

  • Tupperware Cannoli-kræmmerhuse

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 kræmmerhuse

  • Dej til kræmmerhuse
  • 25 g smør
  • 15 g mandelmel
  • 1 spsk sukker
  • 65 g top hvedemel
  • 1 lille æg
  • 1.5 tsk Marsala, Amaretto eller ufortyndet saft
  • Fyld
  • 200 g ricotta eller mascarpone
  • 60 g sukker
  • 30 g hakket chokolade
  • 1/4 tsk vanilje-essens
  • Kandiseret frugt eller hakkede nødder (hasselnødder, pistacie. . .)
  • Is eller sorbet

Forberedelse

30 min.

Tilberedning

15 min.

Hviletid

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Placer smørret i MicroCook kande 1 l, læg låg på og sæt den i mikrobølgeovnen i 1 min. ved 360 watt. Tilsæt mandelmel, sukker, mel, æg og Marsala eller Amaretto og rør det sammen med Dejskraber indtil du har en jævn ensartet dej, som ikke længere klistrer til kanden.

  2. Dæk til og sæt på køl i ca. 30 min.

  3. Hæld væden fra ricottaen i et dørslag. Pres forsigtigt den overskydende væske ud vha. Dejskraberen.

  4. Tag pladen ud af ovnen og forvarm ovnen til 180°C indstillet til varmluft.

  5. Del dejen i 4 lige store kugler. Rul den første kugle ud til en oval form på ca. 10 x 15 cm vha. Multikagerulle fyldt med koldt vand og sæt den så på et af Cornet Party kræmmerhusene. Fortsæt på samme måde med resten af dejen.

  6. Sæt kræmmerhusene på den kolde bageplade og bag dem i ca. 14-15 min. Lad dem hvile i 5 min., inden du tager dem ud af formene, og lad dem herefter køle helt af.

  7. Bland ricotta med sukker, hakket chokolade og vanilje i en skål.

  8. Fyld de bagte kræmmerhuse med ricottablandingen og drys med kandiseret frugt eller hakkede nødder.

Tid i ovnen: 14-15 min. ved 180°C 

 
Top